FOTOREPORTATGE

“Els colors de Sant Jordi”

 

 

Cristina Orriols, 23 d’abril del 2009

 

El dia de Sant Jordi no coneix la crisi.

Per un dia, ens vam deixar portar per la màgia de la lectura i l’alegria que es respira pels carrers aquell dia del any tan especial per milions de catalans. El gremi de llibreters, 24 hores després de la diada de San Jordi, van anunciar que s’havien facturat més de 20 milions d’euros en la venda de llibres. Una xifra molt alta comparada amb l’any passat. Per la seva banda, les parades de roses tampoc van notar la diferencia. Esta clar, que per un dia als catalans no els importa buidar les butxaques comprant llibre i roses en un dia tan especial.

Vermell, groc, verd… els colors de Sant Jordi. He escollit aquest tema perquè aquests tres colors son els que van inundar els carrers durant la diada de Sant Jordi. He volgut plasmar en les meves fotogragfíes la esséncia d’aquest dia, que sens dubte son els colors de les roses i les senyeres catalanes.

Per aquest motiu, he centrat el meu fotoreportatge en aquest sentiment que es va viure el passat 23 d’abril a Catalunya, titulant el meu treball com a “Els colors de Sant Jordi”, perquè no el puc anomenar d’una altra manera.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s